Перехід через тернопільський квітковий ринок закритий (Фото)

 

Зручним переходом через квітковий ринок, який з’єднує майдан Героїв Небесної Сотні з вулицею Митрополита Шептицького тепер неможливо скористатись. Вже два дні він закритий. Люди приходять до звичної квіткової «вулиці»,  читають табличку із написом  «Квітковий ринок перенесено»  і розвертаються.

 

Продавці кажуть, їхні ятки зносять, бо на цьому місці мають збудувати будинок. «А забудовник так оперативно взявся до роботи, що навіть не все майно встигли забрати підприємці, як вже “заколотили” перехід»

 

Перейти до вулиці Митрополита Шептицького можна алеєю за кілька метрів правіше. В обхід бібліотеки.

 

Довкола обгородженого майданчика вже по-новому облаштовуються продавці квітів. Тож для тих, хто шукає букет незручностей немає.

Попередня стаття

У Тернополі водій не видає квитка при розрахунку готівкою, навіть якщо наполягати

Наступна стаття

Тернопільські флорболісти змагаються за перемогу у престижному турнірі (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.