Ранкові затори у Тернополі (Фото)

Про ускладнений рух у місті повідомляють читачі МедіаТОРа. У ранкових заторах, пише на Меседжер пан Ігор, стоять автівки на  Збаразькому  кільці, вулиці Протасевича.

 

– Щойно «швидка « поїхала зустрічною від кільця в сторону  Гайової, –  пише пан Ігор. Напевно аварія

 

– Затори в усьому місті, – пише пан Іван. На Глибокій теж два ряди машин стоять. Тут затори є завжди, але такі чомусь другий день…

 

Фото з заторами надіслали й водії, які їхали вулицею Степана Бандери.

 

У патрульні поліції кажуть: акцій протесту з перекриттям вулиць немає. Незначні затори зазвичай зранку бувають. Ймовірно, ускладнюють рух в місті дві дрібних ДТП, одна на Збаразькому кільці, інша на Гаївському перехресті. Та остання було ще в 7 ранку.

 

Попередня стаття

9 листопада – День української писемності та мови

Наступна стаття

У Тернополі водій не видає квитка при розрахунку готівкою, навіть якщо наполягати

One Comment

    Avatar
  • місто для життя? казка в якій ми живем?

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.