Транспортне віче: тернополяни вимагають прозорих тарифів на проїзд (Наживо)


У Тернополі на театральному майдані зібралися активісти та громадськість, які вимагають прозорих тарифів на проїзд. Перевізникам запропонували до середи дати час на проведення всіх оцінок та експертиз, аби визначити точну вартість.

 

Варто зазначити, що від четверга, 8 листопада, рух маршруток у Тернополі відновився. Наразі визначено, що перевізники будуть курсувати за старими тарифами (3/4 грн. у тролейбусах та 4/5 грн. у маршрутках) до отримання висновку  незалежної експертизи щодо розрахунків тарифів, рішення депутатських комісій та відповідного рішення виконавчого комітету.

 

На Театральному майдані перебувають також журналісти Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР”. Онлайн трансляцію НАЖИВО Ви можете переглянути на нашому сайті www.mediator.te.ua, а також на сторінці “МедіаТОРа” у Фейсбук.

Попередня стаття

На Тернопільщині водій переїхав п’яного чоловіка (Відео)

Наступна стаття

ДТП на “Східному”: мерседес врізався в автобус

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.