На Тернопільщині водій переїхав п’яного чоловіка (Відео)


Дорожньо-транспортна пригода на Чортківщині. На автодорозі Бучач-Чортків-Скала-Подільська, у селі Білобожниця, автомобіль переїхав невідомого.

 

За словами свідків, потерпілого того дня бачили люди у стані сильного алкогольного сп’яніння. За попередніми даними, він міг йти дорогою, впасти та заснути. Ділянка дороги не освітлюється.

 

Водій автомобіля Volkswagen Touareg каже, що помітив сторонній предмет на дорозі занадто пізно. Загальмувати вчасно не встиг. Коли вийшов з транспортного засобу, то зрозумів, що переїхав людину. Чоловік загинув на місці пригоди. Це – житель села Полівці, 1984 року народження. Повідомляє ГУНП в Тернопільській області.

Попередня стаття

На Тернопільщині передбачають неймовірно красиве явище – паморозь

Наступна стаття

Транспортне віче: тернополяни вимагають прозорих тарифів на проїзд (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.