На Тернопільщині мама розшукує сина, який пропав на заробітках у США

На Тернопільщині мама понад 3 роки розшукує свого сина. Василь Зарівний народився 1989 року у Бучачі. У 2015 році поїхав на заробітки до США і зник за невідомих обставин. Востаннє хлопець подзвонив рідним з мобільного телефону, номер якого зареєстрований у Чикаго. Проте зараз номер більше не доступний, – написала у мережі Фейсбук Nataliya Shyshko.

 

– Добрий вечир!! Може хтось підкаже як найти цього хлопця? Побачила пост сьогодні, вирішила розмістити в цій групі. «В час мобільного зв’язку , інтернету , стає страшно коли рідна людина раптово зникає . Не дається чути понад 3 ( три ) роки . Мамі приходять страшні думки в голову… Мама ( моя знайома ) розшукує сина в США. Зарівний Василь . 1989 року народження .з м. Бучач, Тернопільська область . Останній раз дзвонив з телефонного номера , який зареєстрований в Чикаго , але зараз цей номер не приймає дзвінків . Якщо хтось знає Василя , чи про Василя , прошу дайте знати.», – йдеться у повідомленні. 

Попередня стаття

На Бережанщині дерево впало на голову юнака. Хлопець у комі

Наступна стаття

Для реєстрації на ЗНО та вступу до вишів тернопільські учні повинні мати ID-картки

2 Comments

    Avatar
  • Напишіть будь ласка хоч якусь інформацію куди і до кого він приїхав у США, тоді поїдеттся туди і розсилається.

  • Avatar
  • Інтерполяція,і Посольство Америки

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.