У Тернополі водій “євробляхи” під час перевезення наркотиків скоїв ДТП

У Тернополі патрульні розшукали водія, який втік після наїзду на пішохода. Дорожньо-транспортна пригода трапиилася у центрі міста. Під колеса “Мерседеса” на іноземній реєстрації потрапила молода жінка. Постраждала не зазнала серйозних травм. Після надання медичної допомоги жінку лікарі відпустили додому.

 

Затриманий керманич, окрім як за наїзд на людину, відповідатиме також й за зберігання наркотиків. Під час поверхневого огляду у втікача виявили майже півкілограма амфетаміну.Також в автівці знайшли ваги та фасувальні пакети. Вартість психотропної речовини за розцінками «чорного ринку» становить понад сто тисяч гривень.Речовий доказ вилучили та відправили на експертизу.

 

За інформацією поліціантів, 31-річний житель обласного центру раніше вже потрапляв у поле зору поліцейських за вчинення крадіжок з автомобілів.

 

Зловмисника затримали в порядку статті 208 КПК. Вирішують питання про оголошення йому підозри одразу за двома статтями Кримінального кодексу: порушення правил безпеки дорожнього руху (ст.286) та незаконне зберігання, перевезення психотропних речовин (ст.309). Міру запобіжного заходу лиходієві обере суд. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

У Кременці прощаються з Андрієм Пушкарем (Наживо)

Наступна стаття

Чому змінився тариф на проїзд у громадському транспорті Тернополя. Результати аудиту

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.