На Тернопільщину сунуть холоди

Уже цими вихідними на Тернопільщині спостерігатимуться нічні заморозки. За прогнозами Укргідрометеоцентру, вночі стовпчики термометрів місцями знижуватимуться до п’яти градусів морозу. Але з двадцятого листопада радять готуватися до значно гірших погодних умов.

 

Упродовж доби на Тернопільщині спостерігатимуться досить мінливі погодні умови. Метеорологи попереджають: можливі перепади температурних показників від незначного мінуса до незначного плюса. Як повідомили в обласному гідрометеоцентрі, незначні заморозки спостерігатимуться лише нічної пори доби, а вдень стовпчики термометрів коливатимуться від чотирьох до семи градусів тепла.

 

За прогнозами метеорологів, поки що заморозки на Тернопільщині спостерігатимуться лише вночі. Значно складніших погодних умов радять очікувати з двадцятого листопада.

 

«Упродовж вихідних спостерігатимуться незначні нічні заморозки. А суттєве похолодання прийде до України з 21 – 22-го листопада. Саме наступних середи-четверга похолоднішає в усіх регіонах України. Оскільки у нашому напрямку рухається циклон з південного заходу. Відтак у більшості областей спостерігатимуться досить сильні опади та сильний вітер», – повідомила синоптик Наталка Діденко.

 

Різкі перепади температурних показників і збільшення рівня вологості, що передбачають найближчими днями, можуть негативного позначатися на самопочутті метеозалежних жителів краю. Відтак фахівці рекомендують прислухатися до потреб свого організму.

 

Вікторія Неборак

 

Попередня стаття

На Тернопільщині висадили 22 гектари нового лісу

Наступна стаття

18 листопада – День працівників сільського господарства України

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.