На автошляхах Тернопільщини передбачають ожеледицю

Проект TERNOPILTIME

Через перепади температурних показників на автошляхах області утворюватиметься ожеледиця, – попереджають метеорологи. Відтак на дорогах можливі небезпечні ситуації. Водіїв і пішоходів просять бути максимально уважними.

«Упродовж доби на Тернопільщині передбачається хмарна погода з проясненнями. Обійдеться без  опадів, на дорогах можлива ожеледиця. Вітер східного напрямку від 7 до 12 м/с. Температура повітря по області вночі становитиме від 2 до 7 градусів нижче нуля, вдень – від 3 градусів морозу до 4 градусів тепла. В обласному центрі передбачаються такі температурні показники: вночі  від мінус 3-ох до мінус 5-ти градусів, вдень – від нуля до 2-ох градусів тепла», – повідомила метеоролог обласного Гідрометеоцентру Ірина Куфлінська.

Як наголосив начальник головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій в області Віктор Маслей, рятувальники готові до роботи у посиленому режимі під час несприятливої погоди. А при необхідності в регіоні розгорнуть пункти обігріву.

«Всі служби реагування готові в повному обсязі до роботи під час несприятливих погодних умов. Якщо стихія лютуватиме, будемо працювати у посиленому режимі, а також при потребі розгорнемо пункти обігріву», – відзначив начальник державної служби з надзвичайних ситуацій області Віктор Маслей.

У службі автомобільних доріг області  запевнили: Тернопільщина на 95% забезпечена технікою і посипальними матеріалами для розчищення доріг взимку.

Вікторія Неборак

Попередня стаття

На Тернопільщині розшукують зниклого жителя Зарваниці

Наступна стаття

20 листопада – Всесвітній день дитини

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.