На Тернопільщині розшукують зниклого жителя Зарваниці

Правоохоронці Теребовлянського відділу поліції розшукують мешканця села Зарваниця. 62-річний Богдан Володимирович Фірман пішов з дому 14 листопада і досі не повернувся. Місце його знаходження невідоме. Про зникнення чоловіка у поліцію повідомила староста села.

 

Прикмети зниклого: ріст – 160 см., худорлявої тілобудови, коротка стрижка, дещо лисуватий, русявий колір волосся, вуса чорного кольору.

 

Особливі прикмети: над одним із вух має бородавку розміром з горошину, на одній із рук вище кисті має татуювання «Оля». Чоловік хворіє психічними розладами та місцями може частково втрачати пам’ять.

 

Був одягнений в чорний костюм, чорний кашкет, чорну шкіряну куртку та чоботи чорного кольору.

 

Усіх, хто бачив зниклого або володіє будь-якою інформацією про його можливе місцеперебування, поліцейські просять телефонувати за номером у Теребовлі (0351) 2-12-45 або на лінію «102». Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

Передачу Почаївської Лаври у власність МПЦ обговорюють активісти (НАЖИВО)

Наступна стаття

На автошляхах Тернопільщини передбачають ожеледицю

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.