Тернопільщину накриє північний антициклон

Упродовж доби на Тернопільщині суттєво похолоднішає. Через вплив північного антициклону, температурні показники місцями знижуватимуться до восьми градусів морозу. Значних опадів в регіоні не передбачають, лише місцями політуватиме сніг.

Цими днями температурні показники впадуть нижче норми, – попереджають метеорологи. Відтак жителям краю радять одягатися тепло.

«Найближчих дві доби у західному регіоні України передбачається суха та прохолодна погода. Місцями температура повітря впаде нижче кліматичної норми для цього періоду. Переважно обійдеться без опадів, лише місцями на дорогах можлива ожеледиця, вітер північний, 3-8 м/с; часом пориви вітру. Температура вночі 3-8 ° морозу, вдень від 3 ° морозу до 2 ° тепла. Без опадів обійдеться не лише на заході, а й у більшості регіонів України. У столиці передбачається температура повітря вночі близько 5 ° морозу, вдень 1-3 ° морозу», – повідомляє Укргідрометеоцентр.

Потепління повернеться на Тернопільщину у вигляді опадів у вигляді снігу та дощу, – зазначають метеорологи. До кінця листопада передбачають досить мінливу погоду.

Вікторія Неборак

 

Попередня стаття

У Тернополі заборонили розміщувати рекламу на міських електроопорах

Наступна стаття

На сесії Тернопільської міськради розглянуть понад сотню питань (НАЖИВО)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.