Вночі у Тернополі побили та пограбували студента (Відео)


Двоє потерпілих та двоє затриманих – такі наслідки суперечки, яка виникла у Тернополі на вулиці Злуки. Подія трапилася вчора, 21 листопада,  близько першої години ночі.

 

– До правоохоронців надійшло повідомлення про те, що невідомі особи по вулиці Злуки ввірвалися в квартиру і викрали мобільний телефон та гроші. Було встановлено що до даного злочину причетні двоє громадян які через конфлікт напередодні погрубшали та побили студента,  – розповідає заступник начальника Тернопільського відділу поліції Сергій Гатанюк.

 

Нападників затримали. Обидвох помістили в ізолятор тимчасового тримання. Очевидці стверджують, що нападники перебували у стані алкогольного сп’яніння.

 

Попередня стаття

Засідання з обрання запобіжного заходу нападнику на екс-депутата І.Турського перенесли

Наступна стаття

Баталії навколо маршруток у Тернополі продовжуються

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.