Понад 50 тисяч гривень втратили жителі Тернопільщини повіривши аферистам

НаТернопільщині від аферистів постраждали двоє чоловіків. До потерпілих зателефонував невідомий, який представився співробітником фінансової установи. Спершу додзвонювач входив в довіру, а потім повідомляв, що через збій банківської системи власникам електронних гаманців необхідно уточнити певну інформацію. Люди, самі того не розуміючи, розповідали шахраю конференційні дані за допомогою яких, незнайомець без труднощів спустошував їх «кишені». Так, з рахунку тернополянина зникло 25 тисяч 800 гривень, а жителя Заліщицького району 27 тисяч гривень.

 

Відомості про події внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 190 ККУ. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

Тернополяни мають вибір: користуватися в опалювальний період субсидією чи пільгою

Наступна стаття

Президент підписав закони, які легалізують ввезені з порушенням законодавства авто з єврономерами

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.