Президент підписав закони, які легалізують ввезені з порушенням законодавства авто з єврономерами

Президент України Петро Порошенко підписав закони №8487 та №8488, які легалізують ввезені з порушенням митного та податкового законодавства автомобілі з європейськими номерами. Всі кошти від цього, від першої й до останньої гривні, підуть до Пенсійного фонду на покриття його дефіциту, на індексації пенсії. Також в першу чергу кошти спрямують на виплати тим, хто отримує мінімальну пенсію.

 

– Це – непростий компроміс між державою та фактичними власниками авто. Між тими, хто вже прийняв як даність неминучість податків, і тими, хто лише отримав шанс стати сумлінним платником податків. І от щоби останні не мали жодного сумніву, що їхні гроші ідуть на добру справу, їх і вирішили в цільовий спосіб направити на допомогу пенсіонерам. Від Пенсійного фонду вимагатиму регулярно звітувати про обсяги коштів, отриманих від легалізації авто, – йдеться у повідомленні на сторінці Петра Порошенка у Фейсбук.

 

Власників закликаю у передбачений законом термін скористатися пільговим порядком розмитнення і утриматися від акцій протесту, – додав Глава держави. 

Попередня стаття

Понад 50 тисяч гривень втратили жителі Тернопільщини повіривши аферистам

Наступна стаття

У Тернополі вшанують пам’ять жертв Голодомору в Україні

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.