На Тернопільщині психічнохворий онук вбив бабусю через зауваження (Відео)

Руками та ногами під час сварки відстоював свою правоту житель села Настасів Тернопільського району. 25 листопада близько 9:30 години чоловік, сперечаючись з рідною бабусею, почав бити її. Свої дії не контролював, удари наносив в область голови.

 

Усе це відбувалося на очах молодшого брата підозрюваного. Чоловік розповів, що його родич поводився дивно. З самого ранку кричав до пса та погрожував тварині сокирою. Він вступився за собаку, що спровокувало агресію брата.

 

Спочатку той накинувся на родича, а після того, як бабця зробила зауваження, накинувся на неї. Кинув на землю та почав копати ногами в голову. 37-річний онук злякався та побіг по допомогу. Коли повернувся, на землі лежала бабуся без ознак життя, а біля неї сидів її кривдник. За словами родичів, підозрюваний страждає на психічні розлади та стоїть на обліку в психіатра.

– На території господарства, де проживають двоє братів, 37-ми та 39-ти років, виявлено тіло їх бабусі. Встановлено, що зранку близько 9:00 години між одним зі братів виник конфлікт із бабусею під час якого він наніс численні удари ногами в ділянку голови своєї бабусі. Від завданих травм жінка померла на місці події, – каже т.в.о. слідчого слідчого управління ГУНП в Тернопільські області Андріана Слободян.

Попередня стаття

Введення воєнного стану в Україні. Екстренне засідання ВР (Наживо)

Наступна стаття

Введення воєнного стану в Україні відтерміновано, а термін його дії – скорочено

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.