На Тернопільщині психічнохворий онук вбив бабусю

фото з відкритих джерел

Руками та ногами під час сварки відстоював свою правоту житель села Настасів Тернопільського району. 25 листопада близько 9:30 години чоловік, сперечаючись з рідною бабусею, почав бити її. Свої дії не контролював, удари наносив в область голови.

 

Усе це відбувалося на очах молодшого брата підозрюваного. Чоловік розповів, що його родич поводився дивно. З самого ранку кричав до пса та погрожував тварині сокирою. Він вступився за собаку, що спровокувало агресію брата.

 

Спочатку той накинувся на родича, а після того, як бабця зробила зауваження, накинувся на неї. Кинув на землю та почав копати ногами в голову. Тридцятисемирічний онук злякався та побіг по допомогу. Коли повернувся, на землі лежала бабуся без ознак життя, а біля неї сидів її кривдник.

 

За словами родичів, підозрюваний, 1979 року народження, страждає на психічні розлади та стоїть на обліку в психіатра.

 

Онука, причетного до смерті бабусі, затримали відповідно до статті 208 КПК. Йому інкримінують статтю 121 частина 2 ККУ – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.   Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

На Монастирищині в руках у дитини вибухнув феєрверк, хлопчик у лікарні

Наступна стаття

У Тернополі розпочалося засідання обласної Ради регіонального розвитку (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.