У Тернополі розпочалося засідання обласної Ради регіонального розвитку (Наживо)


У Тернополі розпочалося засідання обласної Ради регіонального розвитку під головуванням очільника Тернопільської облдержадміністрації Степана Барни. Представники влади, підприємці, аграрії та експерти обговорюють актуальні питання, здобутки та проблеми, а також підбивають підсумки роботи за майже 4 роки.

 

– Рада регіонального розвитку – це можливість підбити певні підсумки зробленого, закцентувати увагу на найважливіших питаннях та виправити недоліки, Сьогодні ми обговоримо розвиток економіки та інфраструктури Тернопільської області, а також зробимо певні висновки за останні чотири роки. Водночас, маємо визначити стратегію, котра дозволить сформувати комплекс заходів для основи розвитку нашого краю в майбутньому, – зазначив у вступному слові голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна.

 

Засідання обласної Ради регіонального розвитку Перше інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” транслює НАЖИВО. Переглянути відео Ви можете на нашому сайті www.mediator.te.ua, а також на сторінці “МедіаТОРа” у Фейсбук.

 

Попередня стаття

На Тернопільщині психічнохворий онук вбив бабусю

Наступна стаття

Акція під посольством Російської Федерації в Україні (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.