Для безпритульних тварин тернополяни облаштовують тимчасові будки

У Тернополі дбають про безпритульних тварин. На вулиці Старий Ринок,3 мешканці з 5-го під’їзду багатоповерхівки облаштували тимчасові будки. Картонна коробка, накриття, а всередині теплий коврик чи тканина – такою є конструкція, де собаки та кішки можуть зігрітися у сильні морози. Про благодійний вчинок тернополян у мережі Фейсбук написав Nazar Khamuliak та додав фото. 

 

– Боже – як гарно, коли надворі просто жахлива погода, а ти йдеш через двір а тут таке ?Будка. Облаштоване місце з підручних матеріалів для тимчасового притулку та обігріву безпритульних собачок. Чуєте, мешканці вул.Старий Ринок,3 з 5-го під’їзду, Ви – справжні ЛЮДИ, Ви – МОЛОДЦІ !
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Ай справді, друзі, проявляючи свою доброту до тварин, ми показуємо і підтверджуємо, на ділі, свою людську приналежність, показуємо справжній приклад для наслідування. Можливо цей допис змотивує і Вас сконструювати щось подібне у своєму дворі. Ви тільки уявіть, скільки буде позитиву, коли якогось морозного ранку виходитиме темної ночі з теплого дому на роботу і бачитимете як в збудованій вами будці грітиметься якась змерзла тваринка ))) Безпритульним тваринам важко у цьому житті, тому давайте спробуємо змінювати цей світ на краще своїми силами!, – написав Nazar Khamuliak. 

 

Попередня стаття

У Тернополі обговорюють введення воєнного стану в Україні (Наживо)

Наступна стаття

Резервістів Тернопільщини чекають у військкоматах (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.