У Польщі помер відомий тернопільський телеведучий

У Польщі помер відомий тернопільський ведучий Олександр Островський. Про його смерть у соцмережах повідомили журналісти місцевого телеканалу “TV-4“.

– Раптово перестало битися серце співведучого програми “Музичні делікатеси” Олександра Островського. Він упродовж багатьох років розповідав глядачам про унікальні музичні колективи з усього світу, про тих, хто не боявся експериментувати, чиї пісні стали вічними, – йдеться у повідомленні “TV-4”. 

 

Сьогодні тіло Олександра Островського перебуває в одній із клінік Польщі. Аби перевезти до Тернополя, потрібні гроші. То ж друзі та колеги телеведучого просять про допомогу.

 

Номер картки у ПриватБанку дружини Олени Островської: 5168 7573 7953 7980

Попередня стаття

В УПЦ МП заявили, що далі користуватимуться Почаївською лаврою

Наступна стаття

Каша під ногами: як в Тернополі прибирають сніг (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.