На Тернопільщині неповнолітній вибив зуби та зламав щелепу перехожому

Житель селища Велика Березовиця, що неподалік Тернополя, побив чоловіка за відмову дати цигарку. Окрім того, неповнолітній нападник ще й пограбував потерпілого, забравши у нього 600 гривень.

 

Поліціанти встановили, конфлікт між нападником і жертвою стався в дворі однієї багатоповерхівки, що на вулиці Енергетичній у смт. Велика Березовиця. Побачивши чоловіка, неповнолітній підійшов до нього і став вимагати цигарку. Чоловік дав одну. Проте цього прохачеві виявилося замало, а коли отримав відмову – накинувся на жертву.

 

Не бажаючи продовження конфлікту, потерпілий вирвався і кинувся тікати, проте нападник наздогнав його, збив з ніг і взявся гамселити ногами по голові. Після нанесення декількох ударів перепитав, чи продовжувати чинити насилля, чи чоловік добровільно виверне кишені і віддасть все, що має. За неповну пачку цигарок та  600 гривень неповнолітній нападник побив людину.

 

У потерпілого медики діагностували перелом нижньої щелепи та травматичний періодонтит двох зубів. Тілесні ушкодження належать до середньої тяжкості. Досудове розслідування триває. В якості запобіжного заходу суд обрав для підозрюваного домашній арешт. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

У Тернополі оголосили догану начальнику управління транспорту, комунікацій та зв’язку

Наступна стаття

Допоки його розшукували мама та поліція, житель Тернопільщини відпочивав з друзями

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.