Поліціанти розшукали водія, який на Збаражчині збив жінку і втік

Дві доби правоохоронці Збаразького відділення поліції розшукували водія, причетного до дорожньо-транспортної пригоди. Невідомий 25 листопада близько 22:00 в селі Чернихівці збив жінку і з місця аварії втік. Потерпілу з закритими переломами сідничних кісток та лівої малогомілкової кістки, доправили до лікарні.

 

41-річна жінка розповіла, що йшла узбіччям проїжджої частини, коли її збив легковий автомобіль світлого кольору. Дорога, де трапилося нещастя, освітлювалася погано, накрапав дощ.

 

На пошуки водія-втікача підняли особовий склад. 28 листопада поліцейським вдалося встановити особу чоловіка, причетного до автопригоди. Це -22-річний житель райцентру. Того дня підозрюваний перебував в селі Чернихівці на автомобілі марки ВАЗ-2106. Збаражчанин у скоєному зізнався. Каже, що покинув місце пригоди, бо злякався.

 

Триває слідство відповідно до статті 286 частина 1 ККУ. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

У понад 50-ти будинках Тернополя встановлять вузли комерційного обліку

Наступна стаття

У Тернополі обрали переможців фестивалю «Дитяча легка атлетика IAAF»

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.