У Тернополі обрали переможців фестивалю «Дитяча легка атлетика IAAF»

Наприкінці листопада в залі спортивних ігор Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка відбувся фінальний етап  фестивалю за програмою «Дитяча легка атлетика ІААF».

 

У нелегкій боротьбі перемогу здобула команда Тернопільської загальноосвітньої школи №24, учасники якої продемонстрували спритність, швидкість  та витривалість у випробуваннях.

 

Друге місце посіла команда ТНВК «Школа-ліцей №6 ім. Н. Яремчука», а бронзовими призерами стали учні ТСШ №3 з поглибленим вивченням іноземних мов.

 

Усі учасники фінальних змагань були нагороджені ексклюзивними медалями та подарунками. До слова, організували спортивний фестиваль Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення спільно з Федерацією легкої атлетики Тернопільської області.

Попередня стаття

Поліціанти розшукали водія, який на Збаражчині збив жінку і втік

Наступна стаття

У Тернополі відбудеться акція для дітей з особливими потребами

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.