Тернополян запрошують пройди тест на ВІЛ

Благодійна організація “Тернопільське благодійне товариство БО ” Мережа людей, які живуть з ВІЛ запрошує тернополян взяти участь у просвітницькій акції “Небудь дитиною. Пройди тест на ВІЛ.  Під час заходу людям роздаватимуть пустушки, які можна буде обміняти на експрес – тест на антитіла до ВІЛ.

 

“Пустушка – це символ дитячої поведінки та небажання дбайливого ставлення до свого здоров’я, – йдеться у повідомленні. А знати свій ВІЛ-статус – це доросла та зважена повендінка. Ми прагнемо зробити тестування частиною здорового способу життя.”

 

Проствіницька акція відбудеться 1 грудня у ТРЦ “Подоляни” за адресою: м. Тернопіль, вулиця Текстильна 28ч. Триватиме захід з 12:00 години до 14:00 години.

Попередня стаття

У Тернополі відбудеться акція для дітей з особливими потребами

Наступна стаття

У Тернополі суд збільшив заставу підозрюваному у нападі на екс-депутата міськради

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.