У Тернополі відбудеться акція для дітей з особливими потребами

Напередодні відзначення Міжнародного Дня людей з інвалідністю, 30 листопада у Тернополі  відбудеться акція  «Повір  у себе. Прекрасне в твоїх руках» для сімей, в яких виховуються діти з обмеженими можливостями.

 

Захід відбудеться в приміщенні Тернопільського обласного  академічного театру  актора та ляльки. Початок о 15.00 год.

 

В програмі акції: виставка дитячих робіт «Прекрасне своїми руками», ігри з ростовими ляльками, перегляд вистави та майстер-класи: об’ємна аплікація «Новорічна ялинка», композиція з паперу «Казкова цукерка», саморобки «Ялинкові прикраси» і фотозона «Під крилами Ангела».

 

Організаторами акції є управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту та Тернопільський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Прес-служба Тернопільської міської ради.

 

Попередня стаття

У Тернополі обрали переможців фестивалю «Дитяча легка атлетика IAAF»

Наступна стаття

Тернополян запрошують пройди тест на ВІЛ

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.