Курсанти Інституту ВМС звернулися до полонених росіянами українських моряків (Відео)

Курсанти Інституту ВМС України звернулися до побратимів-моряків, які знаходяться у російському полоні.

– Дорогі наші військові побратими, ми, курсанти ВМС та військовослужбовці Інституту ВМС, всім серцем підтримуємо вас. Ми ні на мить не забуваємо про ваш героїчний вчинок, як і вся наша Україна. Ви з честю та гідністю служите Батьківщині і виконуєте всі завдання по її захисту від агресії будь-якого противника. Пишаємося вашою мужністю та витримкою у самих найскладніших ситуаціях. Ми впевнені у вашій силі та відданості українському народу, його Збройним Силам. Зробимо все від нас залежне, щоб якнайшвидше звільнити вас з полону агресора. Воля народу, Незалежність країни, вірність Батьківщині – головні істини для кожного українського воїна. Клянемося, разом з вами захищати нашу землю, нашу рідну єдину Незалежну Україну. Ми всі разом, правда за нами, а значить і перемога. Слава Україні! Героям Слава!, – йдеться у відеозверненні курсантів Інституту ВМС. 

 

Відео: Бойовий Бюлетень

Попередня стаття

Україна заборонила в’їзд чоловікам-росіянам віком від 16 до 60 років (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі на Збаразькій автівки в заторі через прорив труби (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.