У грудні тернополяни матимуть 11 вихідних

У грудні тернополяни відпочиватимуть третину місяця. На цей місяць припадає 11 вихідних, оскільки до субот та неділь додадуться ще й державні свята.

 

Зокрема, три вихідних поспіль будуть через католицьке Різдво, яке на офіційному рівні святкують з 2017 року. Свято випадає на вівторок, тому вихідними будуть 23, 24 і 25 грудня. За понеділок, 24 грудня, жителі краю відпрацьовуватимуть у суботу, 22 грудня.

 

Це стосується й суботи перед Новим роком. 29 грудня тернополяни працюватимуть за понеділок, 31 грудня. 1 січня 2019 року припадає на вівторок. Отже, на Новий рік припадає три вихідних поспіль – з 30 грудня по 1 січня включно.

 

Попередня стаття

У Тернополі на 2019 рік уклали вже 5 договорів про міжбюджетний трансферт

Наступна стаття

Жителів Тернопільщини просять перевірити свій ВІЛ-статус

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.