У Тернополі під час нападу на “Національну лотерею” постраждали двоє працівників

Серед білого дня у Тернополі двоє нападників пограбували приміщення Національної лотереї. Грабіжники викрали з закладу 20 з половиною тисяч гривень та мобільний телефон. Постраждали двоє працівників, один з якиз з травмами голови госпіталізували до лікарні. Про напад поліцейських повідомив касир грального закладу.

 

За словами працівника “Національної лотереї”, близько обідньої пори до приміщення зайшли двоє нетверезих молодиків. Коли ж незванних гостей спробували спровадити, виник конфлікт. Один з незнайомців спочатку накинувся на касира. На шум з підсобного приміщення вийшов ще один працівник, тоді й почалася справжня бійка.

 

Нападники, які за віком старші, побили працівників закладу. Коли з каси забирали гроші і мобільний, потерпілі чинити опору вже не могли. 19-річного працівника карета швидкої допомоги доправила до медичного закладу із закритою черепно-мозковою травмою та травмою потилиці.

 

З місця злочину грабіжникам вдалося втекти. Проте вже наступного дня на слід одного з них вийшли оперативники карного розшуку Тернопільського відділу поліції. Раніше судимого 33-річного жителя села Біла Тернопільського району затримали в порядку статті 208 КПК. Особу його спільника встановлено, проводяться заходи щодо затримання.

 

Кримінальне провадження розпочато за частиною 2 статті 186 та частиною 2 статті 296 ККУ – грабіж та хуліганство, вчинені групою осіб. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

У тернопільському барі пограбували жінку

Наступна стаття

Зважаючи на ціни, 15 тисяч гривень, – тернополяни про розмір пенсії (Відео)

One Comment

    Avatar
  • Герої поліція нічого не робить щоб закрити гральний бізнес який є нелегальним а тут знайшлись свідомі громадяни молодці

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.