У Тернополі змінили умови постачання елекроенергії до споживачів

З грудня 2018 року послуга з електропостачання буде поділена на розподіл електроенергії та на постачання. Для забезпечення вимог Закону в області створено нового енергопостачальника – ТОВ“Тернопільелектропостач”. Організація постачатиме електроенергію всім споживачам, які не оберуть собі іншого електропостачальника.

 

ТОВ“Тернопільелектропостач” постачатиме електроенергію населенню та малим непобутовим споживачам (суб‘єктам малого підприємництва, електроустановки яких приєднані до системи розподілу електричної енергії номінальною напругою не більше 1 кіловольта та які купують електричну енергію для власного споживання). Функції із розподілу електроенергії залишаються основним видом діяльності ВАТ“Тернопільобленерго” .

 

Підприємствам та організаціям, які повністю або частково фінансуються із бюджетів всіх рівнів і задіяні у процедурі тендерних закупівель електричної енергії необхідно переглянути та спланувати план закупівлі електричної енергії окремо на період грудня місяця 2018 року та окремо на 2019 рік.

 

У випадку, коли організація не планує обирати іншого електропостачальника, необхідно заповнити заяву-приєднання, яка розміщена на офіційному сайті  www.tepo.com.ua або через відповідне посилання в персональному кабінеті споживача в системі он-лайн розрахунків на сайті ВАТ“Тернопільобленерго”  та в термін надати в розрахункові групи ТОВ“Тернопільелектропостач” .

 

У разі неукладення споживачем договору про постачання електричної енергії з постачальником за вибором споживача або  з ТОВ“Тернопільелектропостач” як з постачальником універсальної послуги до 1.12.2018 р. електропостачання такому споживачу може бути припинено згідно вимог Закону України “Про ринок електричної енергії” і Правил роздрібного ринку електроенергії. КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”.

Попередня стаття

Зважаючи на ціни, 15 тисяч гривень, – тернополяни про розмір пенсії (Відео)

Наступна стаття

П’яний водій з підробленими документами роз’їжджав вулицями Тернополя

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.