Двоє братів з Теребовлянщини серед білого дня пограбували тернополянина

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

У Тернополі серед білого дня двоє невідомих на вулиці Федьковича пограбували тернополянина. Зловмисники, пошкодивши металеву решітку на вікні підсобного приміщення, проникли всередину і викрали електроінструменти. Про крадіжку власник приміщення повдіомив у поліцію.

 

Правоохоронці вийшли на слід зловмисників. Причетними до крадіжки виявилися двоє братів – 22 і 33 роки. Молодики проживають у селі Кровінка Теребовлянського району. Молодшого з них поліціанти розшукали. Зловмисник у скоєному зізнався. Старшого із братів – розшукують.

 

Кримінальне провадження розпочато за частиною 3 статті 185 ККУ. Проводиться досудове розслідування. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

Відсьогодні у Тернополі іноземці можуть оформити біометричні посвідки на постійне проживання

Наступна стаття

У Тернополі відбудеться XIII Міжнародний джазовий фестиваль «JazzBez»

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.