Тернопіль долучився до флешмобу на підтримку затриманих українських моряків

У День Збройних Сил України та на знак підтримки українських військовополонених моряків, 6 грудня перед будівлею Тернопільської міської ради підняли прапор Військово-морських сил Збройних Сил України.

 

«Висловлюємо шану та повагу нашим морякам за їх вірну службу українському народу та високий моральний дух. У цей день бажаємо усім нашим військовим повернутися додому живими і неушкодженими», – йдеться на сайті Тернопільської міської ради.

 

Нагадаємо, бойовий прапор Військово-Морських Сил, який майорів на щоглі протичовнового корвету «Тернопіль» до останньої хвилини його силового захоплення Росією у 2014 році, був переданий Тернопільській міській раді помічником командира корвету капітан-лейтенантом Олексієм Кириловим. Того дня моряки також передали прапор міста Тернополя, що зберігався на кораблі, вимпели та відзнаки участі корвета у різних навчаннях і службах, реліквії з історії життя корабля та екіпажу.

Попередня стаття

Поблизу Смиківців ДТП: пошкоджено поліцейське авто (Фото)

Наступна стаття

Боротьба з вовком. На Тернопільщині мисливці полюють на хижаків, бо ті нападають на людей (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.