На Гусятинщині жінка встромила ножа у груди співмешканця

З проникаючим ножовим пораненням грудної клітки в Гусятинську райлікарню бригада швидкої госпіталізувала 30-річного жителя села Саджівка. Травми чоловікові нанесла його співмешканка.

 

За інформацією поліціантів, чоловік та жінка живуть у цивільному шлюбі близько трьох років. Обидвоє зловживають спиртними напоями. Поліцейські у їхньому помешканні – часті гості, оскільки співмешканці постійно з’ясовують стосунки криками та бійками.

 

У день нещастя чоловік та жінка знову розпивали алкоголь. Застілля переросло у сварку. Під час конфлікту подруга схопила єдиний ніж, який був у будинку, та вдарила ним співмешканця. Швидку викликав рідний брат жінки, який також живе з ними.

 

На момент нещастя в крові як потерпілого, так і його кривдниці було близько 2,3 проміле алкоголю. Жінку затримали відповідно до статті 208 КПК. Вона у скоєному зізналася. Її помістили в ізолятор тимчасового тримання. Потерпілий в реанімації у важкому стані.

 

Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до статті 121 частина 1 ККУ – Умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Відділ комунацікаї поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

На Тернопільщині ув’язнили інформатора ЛНР і ДНР

Наступна стаття

Українська музика та жодних негативних новин: УХ-радіо святкує 20-річчя (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.