За працю і добрий урожай працівники Агрохолдингу «МРІЯ» отримали нагороди (Відео)


Від ранньої весни до пізньої осені аграрії трудяться, аби на столах українців був хліб. Доглядають за землею і культурами, роблять сильнішою українську економіку.  А закінчивши сезон підводять підсумки, обговорюють напрацювання й отримують нагороди.

 

– Агрохолдинг Мрія це велика команда, яка завжди переймається за результат. Ми працюємо на благо України та наших сімей. Потрібно працювати, аби наша держава була могутньою, сильною і забезпеченою, – каже старший агроном кластеру «Буковина» Агрохолдингу «МРІЯ» Михайло Садовник.

 

З такою ж метою працює ще понад 2 тисячі працівників Агрохолдингу Мрія. Тут результатом переймається кожен. Хвилюються, коли не йде дощ, або занадто волого. Та вірять, що вкладаючи у землю добро – воно проростає.  Тож нині зібраним урожаєм пишаються.

 

– Цей сезон був настільки пам’ятний з точки зору результату – що він точно стане частиною успішної кар’єри і успішних параметрів. Коли ми почали сіяти – було мало дощів. Проте дивлячись на пізні культури – ми опинилися в дуже вигідній ситуації. Адже після посіву майже одразу пішов сезон дощів і це чудово відобразилося на нашому результаті, – зазначає операційний директор Агрохолдингу «МРІЯ» Андрій Григоров.

 

Не лише гарним урожаєм, але й фінансовими показниками може похвалитись Агрохолдинг. За 4 роки керівництву вдалося успішно завершила реструктуризацію боргу та укласти угоду з іноземним інвестором. Завдяки такому об’єднанню Мрія має велике майбутнє.

 

– Нас очікує більше 40 млн доларів інвестиції в техніку. Також ми будемо багато інвестувати в добрива, насіння, генетику тощо, – наголошує Генеральний директор Агрохолдингу «МРІЯ» Саймон Чернявський.

 

Мрія – соціально відповідальна компанія. Цьогорічний благодійний бюджет Агрохолдингу – 21 мільйон гривень.У  2018  збільшили й суму допомоги для громади, зі 100 гри до 130 з обробленого гектара.

 

Окрім соціальної допомоги «МРІЯ» підтримує кооперативний рух. лише цього року за сприяння Агрохолдингу засновано десять нових об’єктів. А підтримка майже  30 діючих кооперативів, переконані в компанії, допомагає розвиватись  українському селу, та дає змогу його жителям отримувати додатковий  прибуток.

Попередня стаття

Пісня тернополянки б’є рекорди в інтернеті (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі відкрили РАЦС нового зразка “Open Space”

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.