Щоб допомоги онкохворим дітям, у Кременці організували ярмарок

Аби допомогти онкохворим дітям, 14 грудня у Кременці запрацює благодійний ярмарок. Триватиме він до 18 грудня. За цей час бажаючі зможуть придбати сувеніри кременецьких майстрів. Кошти від проведення майстер-класів, та частково від продажу сувенірів віддадуть онкохворим дітям.

 

Для гостей ярмарки організують продаж іграшок та сувенірної продукції кременецьких майстринь, мйстер-класи для дітей старших груп дитячих садків та молодшого шкільного віку.

 

Зокрема, 15-16 грудня відбудеться:

  • Продаж новорічних подарунків.10% від суми реалізації спрямують на допомогу. Асортимент цукерок, які входитимуть у подарунок на вибір  покупця

  • Продаж прикрас. 15% від вартості покупки спрямують на допмогу.

  • Сеанси мультфільмів та фільмів для дітей

Початок о 17:00 годині. Кошти спрямують на допомогу в повній сумі.

 

У неділю, 16 грудня з 12.00 год до 15.00 год для гостей ярмарки організують:

  • продаж іграшок та сувенірної продукції кременецьких майстринь

  • Майстер-класи для дітей старших груп дитячих садків та молодшого шкільного віку.

Виручку від проведення майстер-класів спрямують на допомогу  в повній сумі.

 

Також на “Новому ринку” започатковують соціальний проект “Магазин “Благодійність”. Він діятиме на постійній основі. У цей магазин кожен, хто  бажає зможе приносити власні речі (одяг), у яких вже немає власної потреби. Ці речі продаватимуть у магазині на вагу. Кошти отримані від їх реалізації, щомісяця, у повній сумі, спрямовуватимуть на допомогу онкохворим. Повідомляє КременецьCity.

Попередня стаття

У Тернополі будують «Водну арену», аналогів якій в Україні немає (Відео)

Наступна стаття

Відтепер українці можуть їхати до Грузії без віз

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.