На Тернопільщині монтують унікальне зимове містечко (Відео)


 

У селі Настасів, що в Тернопільському районі незабаром засвітять «новорічне містечко».  Різнобарвними гірляндами засяють пам’ятки та будинки у центрі села. Таку ілюмінацію вмикають четвертий рік поспіль. Щороку додають нові елементи.

– Цього року за сприяння компанії «Агропродсервіс», ми створи музейний комплекс, освітили арки духовного центру та підсвітили церкву, – розповідає Настасівський сільський голова Микола Злонкевич.

 

Сфотографуватись  на святковій локації  часто приїжджають люди із сусідніх сіл та міст. Цьогоріч «новорічне містечко» оживе в День святого Миколая. Тож запрошують у гості!

 

Попередня стаття

На Тернопільщині субсидіями користується 110 000 сімей

Наступна стаття

Сьогодні на Театральному майдані засвітять головну ялинку Тернополя

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.