У Настасові на свято Миколая відкрили унікальний музейний комплекс (Відео)


Гучна забава, танці та засвічення вогнів новорічної ялинки. По-особливому у селі Настасів зустріли свято Миколая. Місцеві кажуть така подія  згуртовую всіх, подарувала віру у диво, а декого навіть повертають  у дитинство.

 

– Будучи маленькою я завжди чекала свята Миколая, бо це для дітей велике свято. А сьогодні у нашому селі зробили свято для всіх. Організували концерт. Це дує тішить, що про село на забувають, – розповідає жителька Настасова пані Іванка.

 

Тож у Миколая люди просили зробити таке свято традиційним. А ще Чудотворцю дякували за подарунки. У селі відкрили довгоочікуваний музейний комплекс. Завдяки підприємцю Івану Чайківському відреставрували  будівлю старого клубу, а місцеві мешканці самі приносять експонати важливі для історії їхнього краю.

 

Настасів добре знане на Тернопільщині село. А все завдяки аграрію, який вже 20 років там господарює. Іван Чайківський розвиваючи власне підприємство дбає про кожного свого пайовика.  Бо добре пам’ятає як йому довірили колгосп, який тоді руйнується. Проте завдяки підтримці громади він зумів розвинути велике підприємство «Агропродсервіс».

 

– Сьогодні 20 років,  як ви довірили молодому хлопцеві ціле господарство. І ця повага і відповідальність перед громадою завжди рухала мене вперед і керувала мною. І всі ці 20 років завдяки вашій підприємці, ми успішно працюємо і підкорюємо нові вершини, – зауважив засновник ПАП “Агропродсервіс”, заступник голови Аграрної партії України Іван Чайківський.

 

Нині «Агропродсервіс» організовує всі свята у селі, а люди тішаться що мають такого мецената.

 

Тож навіть пропри мороз селяни веселились. Запалювали під драйвову музику відомих гуртів. А ще грілися біля автентичної пічки, яка стала частиною музейного комплексу.

 

Попередня стаття

На Тернопільщині відмінники отримають десятитисячні премії

Наступна стаття

В Україні заборонили встановлювати газові котли у нових квартирах

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.