Тернополянин став срібним чемпіоном Кубку світу з лижних перегонів та біатлону

У фінляндському містечку Воукатті завершилися змагання з Кубку світу з лижних перегонів. Участь взяли 250 спортсменів з різних країн світу. У складі національної збірної за звання чемпіона змагався тернополянин Тарас Радь.

 

Спортсмен з Тернополя Тарас Радь зумів завоювати одразу три срібні медалі: в біатлоні спринті, біатлоні, а також в перегонах на дистанції в 7,5 кілометрів. Загалом виступ української збірної був надзвичайно вдалим. Українці здобули 5 золотих, 14 срібних та 11 бронзових медалей.

 

Тренер спортсмена – заслужений працівник фізичної культури і спорту України, заслужений тренер України Віктор Федорчак. Повідомляє управління фізичної культури та спорту ТОДА.

 

 

Попередня стаття

Іван Чайківський: 20 років служіння людям (Відео)

Наступна стаття

Пластуни передали Тернопільським артилеристам вогонь єднання та миру

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.