Іван Чайківський: 20 років служіння людям (Відео)

 

Цьогоріч відомий тернопільський аграрій, засновник ПАП “Агропродсервіс” заступник голова Аграрної партії Україна Іван Чайківський відзначає 20-річчя праці в селі. Нині це свято не лише особистості, а кількох тисяч людей, які разом з цим господарем працюють на сільськогосподарській ниві.

 

Свою господарську діяльність Іван Чайківський розпочав у 1998 році. Тоді, його 26-річного хлопця, обрали головою колгоспу.

 

Перше, з чим стикнувся господарник – стара техніка і мала кількість насіння. Працівники “Агропродсервісу” пригадують, спочатку не всі люди змогли довіритися Івану Чайківському. Та з року у рік селяни не на слові, а на ділі побачили, що можуть бути впевнені у новому керівнику. Так, зі стартових 360 паїв зараз у підпорядкуванні Івана Адамовича перебувають 999.

 

Сьогодні насіння “Агропродсервісу” купують сільські підприємства у всіх регіонах України. Нам довіряють, і це важливо, – каже Іван Чайківський. Зерна є вдосталь, урожай хороший, зберігається у трьох елеваторах – у Козові, в Настасові та в Яструбові. В подальшому планується будівництво ще двох елеваторів. Доволі динамічно розвиваються свинарство та птахівництво, – зазначає Іван Адамович та додає, що було б добре звести ще й свій цукровий завод.

 

Допомогу від Івана Чайківського відчули вже багато людей, – розповідають працівники. Дбає керівник і про школи та садочки, дороги та освітлення, про загальний добробут села. Не відмовив  Іван Адамович й тим, хто потребував адресної допомоги на лікування, – додають працівники.

 

Попередня стаття

  У п’яти ОТГ на Тернопільщині обирали голів і депутатів

Наступна стаття

Тернополянин став срібним чемпіоном Кубку світу з лижних перегонів та біатлону

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.