Жителька Тернопільщини намагалась незаконно перетнути кордон із Польщею

У пункті пропуску “Краківець” затримали жінку, яка заховалась від прикордонного контролю в рейсовому автобусі. Порушницю виявив прикордонний наряд в пункті пропуску «Краківець» під час огляду автобуса закордонного слідування, – повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби. 

 

Коли всі пасажири вийшли для проходження паспортного контролю, 55-річна жінка, мешканка Тернопільщини, не маючи належних документів, сховалась в салоні автобусу. Чому вона вирішила подорожувати за кордон без відповідних паспортних документів жінка пояснити не змогла. Відтак, за спробу незаконного перетинання державного кордону України відносно громадянки було складено документи справи про адміністративне правопорушення, жінку затримано для з’ясування обставин справи. Крім того, відносно перевізника прикордонники склали протокол про правопорушення, пов’язане зі здійсненням міжнародних пасажирських перевезень.

Попередня стаття

Американські благодійниці здійснювали мрії маленьких тернополян (Фото)

Наступна стаття

5 годин у полі: під Тернополем застряг поїзд

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.