“Сусід вбив мого чоловіка”, – заявила поліціантам жителька Тернопільщини

Пізно ввечері 22 грудня до правоохоронців звернулася жителька Підволочиського району й повідомила, що сусід вбив її чоловіка.  Інформація про смерть виявилась передчасною. Поліцейські, які прибули на місце події, виявили у потерпілого ознаки життя і викликали медиків.

 

Правоохоронці встановили, чоловіки того вечора випивали. Слово за слово і між ними виникла суперечка, яка в результаті ледь не закінчилась фатально. У запалі гість штовхнув господаря і той упав. Чоловік сильно вдарився головою та, вочевидь, втратив свідомість.

 

Потерпілого госпіталізували, зараз його життю уже нічого не загрожує. А от сусіду-розбишаці загрожує кримінальна відповідальність, попередньо йому інкримінують частину 1 статті 125 Кримінального кодексу України – умисне легке тілесне ушкодження. Якщо ж у ході судово-медичної експертизи лікарі встановлять, що травми потерпілого завдали більшої шкоди здоров’ю, кваліфікацію буде змінено. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.
Попередня стаття

На Теребовлянщині чоловік задихнувся чадним газом

Наступна стаття

“Зламатись не могла”, – начальник поїзда показав журналістам вагон, у якому травмувалась пасажирка (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.