“Зламатись не могла”, – начальник поїзда показав журналістам вагон, у якому травмувалась пасажирка (Відео)

Знімальна група Першого інтернет-телебачення Тернопільщини зустріла поїзд «Київ-Рахів» у Тернополі. У ньому в суботу травмувалася жінка, за словами потерпілої, через падіння полиці та іншої пасажирки. Журналісти намагалися перевірити справність полиці у 10 вагоні та поспілкувалися з начальником поїзда, який складав акт після трафунку.

До вагона начальник поїзда «Київ-Рахів» Леонід Соколовський не впустив, бо каже, не хоче будити людей, які сплять на тих же місцях. Нині полиця справна. Також Леонід Соколовський пояснює, що полиця не могла впасти, бо її зняти не можливо. Такий трафунок за його 27-річний досвід роботи трапився вперше.

Зазначимо, потерпіла Надія Полякова нині у лікарні з травмою кісток тазу. Вона звинувачує начальника у хамському ставленні.

– Вона спала як і я, але усе кріплення впало. Вони дали мені акт, який заповнив начальник поїзда, у ньому вказав, що ніякої несправності не було. Він поводився по-хамськи, кричав, грозився викликати поліцію. Але друзі настоювали, вони бачили половина полиці лежало на мені, розповідає потерпіла Надія Полякова.

Та той спростовує, каже, поводився спокійно, пасажирці надали допомогу. А щодо інциденту, розбиратиметься комісія.

Також у керівництві Укрзалізниці наголошують, що виплати потерпіла отримає, бо має квиток і була застрахована. Суму виплати визначить страхова компанія.

 

 

 

Попередня стаття

“Сусід вбив мого чоловіка”, – заявила поліціантам жителька Тернопільщини

Наступна стаття

Сьогодні о 14:00 годині у десяти областях України завершується воєнний стан

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.