Інформацію про власні штрафи та авто тернополяни можуть дізнатися онлайн

 З 21 грудня в Україні запрацював Електронний кабінет водія. Завдяки цьому ресурсу можна дізнатися актуальну інформацію про власні авто та посвідчення водія, а також історію транспортного засобу за VIN-кодом. Доступ до е-Кабінету можливий за допомогою цифрового підпису, BankID або MobileID.

 

Також, через нього можна оплатити штрафи за адміністративні правопорушення та записатися в електронну чергу до сервісних центрів МВС. Увійти в онлайн-сервіс можна за посланням : https://e-driver.hsc.gov.ua/accounts/login/

 

Також його можна знайти на Урядовому порталі kmu.gov.ua у розділі «Електронні послуги».

Попередня стаття

На Тернопільщині діти навчитимуться з електронних підручників

Наступна стаття

У Тернополі батько граючись з дитиною, підкинув її і не впіймав. Дівчинка в реанімації

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.