У Почаєві п’яний чоловік побив поліцейського

У Почаєві правоохоронці затримали чоловіка, який з кулаками накинувся на працівника поліції.   Підозрюваний двічі вдарив поліціанта, який перебував при виконанні службових обов’язків.

 

Подія трапилася в центрі міста. Патрульні чергувала на ввіреній їм території. Проїжджаючи одну з вулиць, вони помітили автівку, припарковану майже на пішохідному переході, поруч з приватним будинком. Аби розшукати водія, поліцейські звернулися до господарів оселі. І жінка, яка відкрила двері повідомила, що це транспортний засіб її чоловіка.

 

Поки правоохоронці оформляли адмінпротокол на іншого порушника правил дорожнього руху, з будинку вибіг сам водій. Він кричав, висловлювався нецензурною лексикою, а потім наніс удар спочатку в обличчя працівнику поліції, а потім в тіло. Потерпілий разом з напарником заспокоїли дебошира, одягнувши на нього кайданки.

 

В ході перевірки з’ясувалося, що чоловік у стані алкогольного сп’яніння. У скоєному він зізнався, але попри те хулігану доведеться відповідати у суді за умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень. Триває слідство.Відділ комунікації поліціїї Тернопільської області.

Попередня стаття

Тернополян зарошують до участі у костюмованому забігу «Santa run Ternopil 2018»

Наступна стаття

По 204 гривні за день лікування отримає жінка, яка постражадала у поїзді поблизу Тернополя

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.