По 204 гривні за день лікування отримає жінка, яка постражадала у поїзді поблизу Тернополя

Постраждала в потязі Київ-Рахів Надія Полякова зможе отримати від страхової компанії суму із розрахунку 204 гривені за день лікарняного,- повідомляє Громадське радіо. При цьому компенсації витрат на лікування не передбачені.

 

«Ми будемо здійснювати виплату залежно від тривалості її перебування на лікуванні, як регламентує законодавство, – за кожен день непрацездатності по 204 гривні. Ми діємо в рамках законодавства, за яким за кожен день непрацездатності ми маємо виплатити 0,2 відсотка від страхової суми. Страхова сума теж визначена цієї постановою – це 102 тисячі гривень на застрахованого», – зазначила директорка департаменту медичного та особистого страхування страхової компанії «Арсенал Страхування» Вікторія Чорна. 

 

 

Нагадаємо, 22 грудня постраждала жінка їхала в потязі Київ-Рахів, коли на неї впала верхня полиця разом із іншою пасажиркою. У результаті – у жінки перелом тазу. У лікарні вона проведе щонайменше місяць.

 

В Укрзалізниці Громадському радіо заявили, що полиця була справна. Вагон, у якому стався інцидент, і далі возить пасажирів.

Попередня стаття

У Почаєві п’яний чоловік побив поліцейського

Наступна стаття

Тернополянам не потрібен дозвіл, щоб перепланувати квартиру

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.