“Самопоміч” не дозволить зірвати президентські вибори” – народний депутат Любомир Зубач (Ефір)


Про необхідність введення воєнного стану, першочергові завдання для новообраного президента та програму, яку пропонує українцям “Об’єднання “САМОПОМІЧ” і його очільник Андрій Садовий розповів у студії першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” представник політичної сили – народний депутат України Любомир Зубач.

Воєнний стан для ефективного захисту був потрібен Україні ще кілька років тому, коли почалась агресія РФ, коли на нас напали. Це могло зберегти життя багатьом українським воїнам. Тому ми вважаємо, що це була спроба зірвати президентські вибори, або в підсумку використати це в своїй виборчій кампанії. Проте факт агресії Росії в Азовському морі був, були захоплені наші кораблі, наші моряки, і ми підтримали введення воєнного стану, але домоглися, щоб він тривав лише 30 днів і був введений тільки в областях, прилеглих до зони бойових дій, – каже народний депутат.

Зустріч з народним обранцем дивіться у програмі “Позиція”.

 

 

Попередня стаття

За кожну гривню з картки ПриватБанку купили обладнання для тернопільської лікарні (Відео)

Наступна стаття

У 2019-му році краянам субсидії виплачуватимуть грошима

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.