На Новий рік синоптики обіцяють чарівну зимову погоду

Через вплив циклону і вологих атмосферних фронтів на Тернопільщині ускладнилися погодні умови. За прогнозами метеорологів, упродовж доби по всій території регіону дощитиме, місцями можливий мокрий сніг. Проте у Новорічну ніч справжня зима обіцяє повернутися.

«30 грудня в Україні переважатиме волога погода. Періодичні дощ та сніг, хоча й невеликі. На дорогах або слизько, або дуже слизько. Температура повітря найближчої ночі -1 -6 градусів. Завтра вдень 0-3 градуси морозу. У західних областях та на Півдні України вночі від 3 морозу до 3 градусів тепла, вдень 0+5 градусів», – повідомила синоптик Наталка Діденко.

До 31-го січня в Україні поступово холоднішатиме, – попереджають метеорологи. Проте на заході, порівняно з іншими областями, буде тепліше.

«Хроніка новорічної ночі: температура повітря в Україні -1 -7 градусів, на Заході місцями близько нуля. Невеликий сніг найбільш ймовірний у західних, північних та центральних областях. 2 січня – в Україні збільшення опадів, посилення вітру до штормового. 3 січня – похолодання», – додає Наталка Діденко.

За прогнозами Укргідрометеоцентру, січень на Тернопільщині буде холодним зі снігопадами і морозами.

Вікторія Неборак

Попередня стаття

Як розважатимуть тернополян на Новорічні та Різдвяні свята (Програма)

Наступна стаття

Громадські активісти звинувачують у смертельному ДТП на Злуки сина екс-міліціонера (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.