На Тернопільщині сироти проведуть Різдвяні свята у родинах

Проект TERNOPILTIME

«Запроси дитину на свята у родину», – таку акцію організовують на Тернопільщині другий рік поспіль. Відтак цього року 13 дітей з інтернатних закладів проведуть Різдво у сім’ях.

 

Акція «Запроси дитину на свята у родину» покликана допомогти дітям з інтернатів відчути, як святкують Різдво у сімейному колі. Як повідомила координаторка акції Ірина Вакалюк, загалом цього року для участі зголосилося 25 родин. Проте тільки 10 сімей виконали всі умови, щоб прийняти дітей.

 

 «Кожна дитина потребує уваги та сімейного виховання. Тому благодійний фонд «Майбутнє сиріт» організував акцію “Запроси дитину з інтернату на свята у родину”. Кожна бажаюча сім’я могла долучитися до події і подарувати дитині веселі зимові канікули та Новорічно-Різдвяні свята. Завдяки акції стає можливим здійснити мрію дитини і запросити її до себе в гості на зимові канікули чи Різдвяні свята. Ми розпочали акцію 27-го листопада. 25 сімей повідомили про своє бажання взяти дитину з інтернату, але до кінця дійшли 10 сімей, які виконали всі умови. Відтак 13 дітей святкуватимуть Різдво у родинах. Одна з родин погодилася прийняти трьох дітей. Святкувати Різдво у родини поїдуть вихованці з Тернопільського, Бережанського, Новосілківського інтернатів», – каже координаторка акції «Запроси дитину на свята у родину» Ірина Вакалюк.

 

Як розповіли у благодійному фонді «Майбутнє сиріт», який організовує акцію «Запроси дитину на свята у родину», завдяки цій акції деякі родини стали опікунами сиріт, або ж всиновили їх.

 

Вікторія Неборак

Попередня стаття

На Тернопільщині під час новорічного ранку померла шестикласниця

Наступна стаття

Поштова марка із зображенням моста, що на Тернопільщині, увійшла до ТОП-10 Європи

One Comment

    Avatar
  • це як підібрати кицю а на ранок викинути .. це травма для дитини

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.