Провину лікарів у смерті хлопчика з Тернополя офіційно доведено

Про те, що провину лікарів офіційно доведено , написав у Facebook його батько Володимир Кулак.

 

“ПІДОЗРА позавчора вручена! Вина лікарів ОФІЦІЙНО доведена!! Мого сина Романа вгробили.. вже місяць є висновки комісійної СУДМЕДЕКСПЕРТИЗИ!! ЗА СМЕРТЬ мого Сина Романа ЛІКАРЯМ З Жидачева 28.12.2018р. нацполіція вручила ПІДОЗРУ!!! ДОВЕДЕНО неналежне виконання ними своїх професійних обов’язків, внаслідок недбалого ставлення, що спричинило смерть малолітньому! ч.2. ст.140 КК України. У мого Ромчика був заворот тонкого кишечника! Ніхто не лікував, не діагностував!! ВБИЛИ в застінках жидачівського ГЕСТАПО !

 

Друзі я довго родумував, писати чи не писати, чекав офіційної реакції, сьогодні в церкві мені прийшла вказівка ОБОВ’ЯЗКОВО писати!

 

Пишу щоб люди знали! Якщо не мовчати, а діяти системно і систематично, а ще молитися, якісні зміни будуть, під лежачий камінь вода не тече! – написав Володимир Кулак.

Попередня стаття

Поштова марка із зображенням моста, що на Тернопільщині, увійшла до ТОП-10 Європи

Наступна стаття

На Борщівщині горів двоповерховий магазин продтоварів (Відео)

One Comment

    Avatar
  • МЕДИЧНА РЕФОРМА і ЖИТТЯ ПО НОВОМУ !!!!!! Шакали смердючі !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.