За добу поблизу Тернополя трапилися дві ДТП

За минулу добу на Тернопільщині правоохоронці задокументували дві дорожньо-транспортні пригоди.  Зокрема, 30 грудня на автодорозі Тернопіль- Львів- Рава- Руська, поблизу села Довжанка не розминулося два транспортних засоби. Водій іномарки «Porshe», здійснюючи обгін, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем «ВАЗ 21099». В результаті аварії, кермувальник вітчизняного авто отримав тілесні ушкодження.

 

Цього ж дня трапилася ще одна ДТП в селі Смиківці. За попередніми даними, водій автомобіля «ВАЗ 2104», який перебував стані алкогольного сп’яніння не вибрав безпечної швидкості та зіткнувся з вантажним транспортним засобом «DAF», який стояв припаркований на узбіччі в попутному напрямку. На момент зіткнення в автомобілі перебував ще один пасажир. Поліція Тернопільської області.

Попередня стаття

У січні 2019 року в Тернополі відбудуться близько 20 урочистих заходів

Наступна стаття

Складно, але дуже почесно працювати на землі, – в Агропродсервісі підсумовують рік (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.