Складно, але дуже почесно працювати на землі, – в Агропродсервісі підсумовують рік (Відео)


Тисячі зібраних гектарів урожаю, успішний розвиток свинарства, птахівництва  та скотарства. Вже 20 років компанія Агропродсервіс вирощує хліб для українців. Аграрії кажуть, для них це почесна місія – працювати на землі.

 

–  Агропродсервіс починав з 846 га землі, а сьогодні маємо понад 45 тис гектарів.  Це насправді дуже важка робота нашої команди. Адже завдяки спільній праці ми сьогодні маємо успішну компанію, – зазначає засновник ПАП «Агропродсервіс», заступник голови Аграрної партії України Іван Чайківський.

 

Підсумовуючи 2018 рік компанія тішиться здобутками. Та наголошують аби мати статус «Аграрного лідера України»  – потрібно щодня рухатися вперед, розвиватися, освоювати нові галузі.

 

– Домінантою нашої роботи є виробництво продукції з доданою вартістю. Ми почали займатися переробкою зернової групи це і комбікорми і переробка сої, зерна на кінцевий продукт споживання, тобто крупи, муку. Ну і звичайно наш м’ясокомбінат це кінцевий продукт споживання, – наголошує генеральний директор ПАП «Агропродсервіс»  Андрій Баран.

 

Нині в Агропрожсервісі працює понад 2 тисячі працівників. Колектив, наголошує керівництво, найцінніше. Адже пліч-о-пліч люди перевірені роками.

 

Тому у 2019 році рідній компанії вони бажають лише розвитку та дякую за те що розбудовують села, дають нові робочі місця.

 

– Бажаємо Агропродсервісу, щоб йшов тільки догори, процвітав та створював нов. іробочі місця, – зичить оператор по вирощуванню птиці Ірина Фалатович.

 

У компанії знають, якщо сьогодні робити те, чого інші не хочуть, аби завтра  житимуть так, як інші не зможуть. Тому віддаються улюбленій роботі стовідсотково і вірять попереду – успіх!

 

Попередня стаття

За добу поблизу Тернополя трапилися дві ДТП

Наступна стаття

Максимальні пенсії на Тернопільщині отримує близько сотні осіб

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.