Володимир Зеленський заявив, що йде в президенти (Відео)

Комік та шоумен Володимир Зеленський 31 грудня оголосив, що братиме участь у майбутніх виборах президента України. Про це комік повідомив в ефірі одного з українських телеканалів перед новорічним зверненням президента Петра Порошенка.
Нагадаємо, раніше Зеленський заявив, що партія «Слуга народу», членом якої він є, іде в політику.
Станом на грудень вже налічується понад 30 кандидатів, які оголосили про намір брати участь у президентських перегонах. Зокрема, про намір балотуватися в президенти заявили лідерка партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, міський голова Львова Андрій Садовий, голова «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко, народна депутатка від БПП Ольга Богомолець тощо.
Попередня стаття

Хай 2019 буде успішним і прибутковим!

Наступна стаття

1 січня – Новий рік

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.