Наслідки вибуху у тернопільському гуртожитку (Наживо)


Людина загинула, двоє потрапили до лікарні через вибух. Нещастя трапилося у Тернополі на вулиці Макаренка, 2 близько 16:00. В однокімнатній квартирі, що на другому поверсі, пролунав вибух. Від ударної сили повилітали шибки.

 

На місце події виїжджали правоохоронці. Зайшовши у помешкання, поліцейські виявили тіло чоловіка. У нього на пальці висіло кільце, ймовірно, що від гранати. Поруч лежало ще двоє поранених осіб. Їх доправили до лікарні.

 

На місці події працює знімальна група інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР“. Онлайн транслюційю ви можете дивитись на наші сторінці в Фейсбук та на каналі в youtube.

Попередня стаття

У тернопільському гуртожитку вибухнула граната. Загинув чоловік

Наступна стаття

Перед Різдвом на Тернопільщині різко похолоднішає

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.